veen, jaytee van.jpg

Jaytee van Veen 

rever interieur.jpeg

Senior Interieurarchitect  

Rever Interieurprojecten

Jaytee is een gepassioneerd expert die sinds 2007 bedrijven helpt om functionele en inspirerende werkomgevingen te creëren, waar de identiteit van een organisatie zichtbaar en voelbaar is. Binnen Rever geeft hij leiding aan de ontwerpstudio en projectmanagers. Jaytee is iemand die zichzelf graag uitdaagt om nieuwe kennis te vergaren, zich te ontwikkelen en processen te optimaliseren. Hij is overtuigd van de toegevoegde waarde van een werkomgeving wanneer je de behoeften voor mens, team en organisatie centraal zet. Gedreven door creativiteit en een scherpe analytische blik, is hij mede-grondlegger van de clubhuisvisie van Rever, een toekomstbestendige benadering van de functie van het kantoor.

 

10.30 - 10.55

Hoe het kantoor als clubhuis bijdraagt aan een positieve werkcultuur

Door de coronacrisis is ons werkende leven blijvend veranderd. We gaan ’s morgens niet meer in de file staan en kunnen veel van onze werkzaamheden ook thuis doen. Daardoor zien we de rol van kantoor veranderen. Het kantoor gaat functioneren als clubhuis waar collega’s elkaar ontmoeten. Maar hoe draagt deze ontwikkeling bij aan betekenisgeving, verbinding, voldoening en werkplezier?

 

Maartje Wolff en Jaytee van Veen nemen je mee in hun visie op de toekomst. Wat is het verschil tussen een kantoor en een clubhuis? Hoe sluit dat aan op nieuwe vormen van organiseren? Wat zijn pijlers van het kantoor van de toekomst? En hoe dragen die bij aan de pijlers van een positieve werkcultuur? Want vooral een positieve werkcultuur en bijbehorend gedrag zijn cruciaal voor optimale resultaten, veerkracht, voldoening en werkplezier op kantoor én thuis.