Jordie van Berkel.jpg

Jordie van Berkel

f-fort_logo.png

Directeur/eigenaar

F-Fort

Jordie van Berkel-Schoonen is directeur/eigenaar van F-Fort. F-Fort helpt organisaties met een verandervraagstuk op gebied van Facilitair Management en Inkoop. In veel organisaties heeft ze ook zelf grote veranderingen succesvol mogen aanjagen én implementeren, zoals bij gemeente Helmond, Maas International, High Tech Campus, Dimence en Essent/RWE. Ze is co-auteur van het bekende boek ‘Inkoop in strategisch perspectief’ en winnaar van diverse vakprijzen. Jordie staat bekend als doortastend, vernieuwend en bevlogen.

 

11.10 – 11.35 uur

Rondetafel: Hoe ziet het kantoor van de toekomst eruit?

11.50 – 12.15 uur

De zoektocht naar het ideale kantoor

Wat is de toegevoegde waarde van het kantoor als werkomgeving post-corona? Welke innovatieve en creatieve invullingen zijn er te bedenken? Hoeveel ruimte hebben we straks nog nodig voor de medewerkers? In deze rondetafel gaan Charlotte van den Wall Bake, Jordie van Berkel-Schoonen, Onno Willemse en Robert Wondaal hierover in gesprek.

De komende periode blijft remote werken de norm. Maar wat betekent dat nu voor de rol van het kantoor? Gaan we het kantoor inzetten als thuishonk en een bron van sociale vitaminen voor medewerkers of als een versterking van de identiteit van de organisatie? Jordie van Berkel heeft een ontdekkingsreis gemaakt naar wat een fysiek kantoor echt betekent voor haar mensen, haar klanten en haar organisatie. Gedurende een reis van 8 jaar heeft zij veel positieve én negatieve lessen geleerd.

 

In deze sessie neemt Jordie je mee in vijf varianten die zij met haar team heeft doorlopen in hun zoektocht naar de functies van een modern en eigentijds kantoor. Ze vertelt wat heel goed heeft gewerkt, wat haar team heeft gemist en hoe ze uiteindelijk in een huisvestingsconcept is geland met de ideale mix aan kantoorfuncties.