Maartje Wolff

Trainer, spreker en werkgelukdeskundige

Happy Office

Maartje Wolff is trainer, spreker en werkgelukdeskundige. Ze richtte in 2015 samen met Fennande van der Meulen Happy Office op om organisaties en teams te helpen bij het creëren van een positieve werkcultuur.

 

10.30 - 10.55

Hoe het kantoor als clubhuis bijdraagt aan een positieve werkcultuur

Door de coronacrisis is ons werkende leven blijvend veranderd. We gaan ’s morgens niet meer in de file staan en kunnen veel van onze werkzaamheden ook thuis doen. Daardoor zien we de rol van kantoor veranderen. Het kantoor gaat functioneren als clubhuis waar collega’s elkaar ontmoeten. Maar hoe draagt deze ontwikkeling bij aan betekenisgeving, verbinding, voldoening en werkplezier?

 

Maartje Wolff en Jaytee van Veen nemen je mee in hun visie op de toekomst. Wat is het verschil tussen een kantoor en een clubhuis? Hoe sluit dat aan op nieuwe vormen van organiseren? Wat zijn pijlers van het kantoor van de toekomst? En hoe dragen die bij aan de pijlers van een positieve werkcultuur? Want vooral een positieve werkcultuur en bijbehorend gedrag zijn cruciaal voor optimale resultaten, veerkracht, voldoening en werkplezier op kantoor én thuis.

11.10 - 11.35

Rondetafel: Remote - Hoe blijven team en manager aangehaakt?

Hoe verloopt het contact tussen managers en hun teams nu veel medewerkers remote werken? Wat gaat er (niet) goed? Welke rol spelen managers eigenlijk nog nu blijkt dat veel medewerkers prima autonoom kunnen werken, zonder daarbij 'aangestuurd' te worden? Het komt allemaal aan de orde in dit rondetafelgesprek met Charlotte van den Wall Bake, Sonja Meijerink, Maartje Wolff en Jan Tjerk Boonstra.

MindCampus.png
Remote werken & engagement is een merk van MindCampus B.V
Klantenvertellen.png
Cedeo.png
Facebook.png
Linkedin.png
Blijf op de hoogte
F academy.png