Onno Willemse_549.jpg

Onno Willemse 

Program Director 

Royal HaskoningDHV

In zijn rol als Global Director Smart & Healthy Environments bij Royal HaskoningDHV is het Onno's passie om kantoren, cure & care organisaties, onderwijscampussen, evenementenlocaties en transporthubs om te vormen tot een slimme en gezonde omgeving waarin gebruikers optimaal kunnen functioneren en die waarde biedt aan mensen, organisaties en vastgoedeigenaren.

 

Hij ziet de werkomgeving eerder als een ‘value enabler’ dan als kostenpost. Hij ziet de werkplek als een onderdeel van de werkdag en bekijkt de totale fysiek-digitale werkbalans om tot optimale inrichting van de werkdag te komen. Om waarde te definiëren en realiseren, heeft hij een proces ontwikkeld dat mensgericht is en bedrijfsdoelstellingen en KPI's koppelt aan het operationele proces en de menselijke ervaring.

 

Zijn Smart Building-ervaring kreeg een boost tijdens de realisatie van The Edge in Amsterdam, waarna hij nog vele werkomgevingen heeft getransformeerd tot mensgerichte plekken.

 

10.30 – 10.55 uur

Hybride werkvormen - digitaal versus fysiek

Nu remote werken voor veel organisaties het nieuwe normaal is geworden, moeten werkgevers en werknemers op zoek naar een nieuwe balans. In welke verhouding gaan we de ‘digital workplace’  mixen met fysieke samenkomsten? Welke nieuwe hybride werkvormen moeten we daarbij inzetten om te komen tot maximale productiviteit én creativiteit?

 

In deze sessie neemt Onno Willemse u mee in zijn zoektocht naar de ideale fysiek-digitale werkbalans.

11.10 – 11.35 uur

Rondetafel: Hoe ziet het kantoor van de toekomst eruit?

Wat is de toegevoegde waarde van het kantoor als werkomgeving post-corona? Welke innovatieve en creatieve invullingen zijn er te bedenken? Hoeveel ruimte hebben we straks nog nodig voor de medewerkers? In deze rondetafel gaan Charlotte van den Wall Bake, Jordie van Berkel-Schoonen, Onno Willemse en Robert Wondaal hierover in gesprek.