Robert Wondaal

Chief Commercial Officer

Robidus

Robert Wondaal is als Chief Commercial Officer bij Robidus verantwoordelijk voor de doorontwikkeling én de afzet van de dienstverlening. Robert gelooft dat het beheersen van Sociale Zekerheid een essentiële bijdrage levert aan het vergroten van de inzetbaarheid van medewerkers en daarmee direct impact heeft op de concurrentiepositie van organisaties.

 

10.30 – 10.55 uur

Voorkom een verzuimexplosie en kies voor een actief preventiebeleid

De psychische impact van de crisis is groot. Werken in tijden van COVID-19 vraagt veel van mensen en spanningen over de toekomst lopen regelmatig hoog op. Daarnaast is de sociale interactie door remote werken enorm beperkt. Verzuim is daardoor de afgelopen maanden iets sluimerends geworden. Naar verwachting zal er meer langdurige uitval ontstaan, omdat mensen maar door blijven gaan terwijl het eigenlijk niet goed met ze gaat.

Hoe voorkomen we dat het scenario van een 'verzuimexplosie' werkelijkheid wordt? Hoe houden leidinggevenden en HR de vinger aan de pols als zij werknemers niet meer regelmatig live zien? Hoe voorkom je verzuim bij remote werken? En welke interventies kun je inzetten om medewerkers te ondersteunen? Robert Wondaal neemt u in deze sessie mee in het 'nieuwe normaal' van verzuimpreventie.

11.10 – 11.35 uur

Rondetafel: Hoe ziet het kantoor van de toekomst eruit?

Wat is de toegevoegde waarde van het kantoor als werkomgeving post-corona? Welke innovatieve en creatieve invullingen zijn er te bedenken? Hoeveel ruimte hebben we straks nog nodig voor de medewerkers? In deze rondetafel gaan Charlotte van den Wall Bake, Jordie van Berkel-Schoonen, Onno Willemse en Robert Wondaal hierover in gesprek.

MindCampus.png
Remote werken & engagement is een merk van MindCampus B.V
Klantenvertellen.png
Cedeo.png
Facebook.png
Linkedin.png
Blijf op de hoogte
F academy.png