Steven van den Heuvel

Agile Leadership Coach

Conclusion Implementation

Steven van den Heuvel is spreker, schrijver en leiderschapscoach. Hij is werkzaam bij Conclusion Implementation, waar hij als Agile coach organisatietransformaties begeleidt. Als gastdocent is hij betrokken bij het HR Leiderschapsprogramma van de Nyenrode Business Universiteit.

 

10.30 – 10.55 uur

Ontwikkel jouw Sixth Sense voor een effectief remote overleg

In de afgelopen maanden zijn velen van ons genoodzaakt geweest om overleggen, creatieve sessies en trainingen online vorm te geven. Het gebruik van de diverse digitale tools hebben inmiddels al veel mensen in de vingers. Ondanks deze tools voelen begeleiders van remote sessies zich vaak als iemand die pas blind is geworden. Hoe zorg je ervoor dat je in een remote setting komt tot een vruchtbare dialoog? Je moet leren vertrouwen op andere zintuigen en nieuwe vaardigheden aanleren. Hoe herken je bijvoorbeeld spanning bij mensen of zorg je ervoor dat iedereen zich betrokken voelt in het overleg?

Tijdens deze sessie laat Steven van den Heuvel zien je hoe je jouw Sixth Sense kunt ontdekken voor effectief onlineoverleg. In de sessie komen thema’s als non verbale communicatie en interactiepatronen aan bod, op basis van wetenschappelijke inzichten en vele uren aan ervaring met het remote begeleiden van teams. Samen met de deelnemers ga je interactief aan de slag aan de hand van impactvolle oefeningen.

MindCampus.png
Remote werken & engagement is een merk van MindCampus B.V
Klantenvertellen.png
Cedeo.png
Facebook.png
Linkedin.png
Blijf op de hoogte
F academy.png